Modularna Web i Mobilna platforma CityHUB u Iloku


CityHUB je modularna web i mobilna platforma namijenjena direktnoj komunikaciji građana i jedinica lokalne samouprave. Aplikacija je potpuno besplatna za građane i vrlo je jednostavna za korištenje i upravljanje. CityHUB baziran je na konceptu Smart Cities.

CityHUB

City Service (komunalni modul)

Namijenjen je aktivnom sudjelovanju građana u otklanjanju svakodnevnih komunalnih problema. Svaki problem, kvar i slično moguće je uslikati i prijaviti, a nadležne gradske službe u najkraćem roku će odgovoriti na svaku prijavu. Na ovaj način zaokružen je cijeli proces od prijave, preko administracije do analize i izvještavanja o kumunalnim pitanjima u gradu.

CityNews (informativni modul)

Modul putem kojega je građane moguće obaviještavati o svim relevantnim lokalnim događanjima, kao npr. stanje na cestama, recentna zbivanja, gradski natječaji i sl.

CityGuide (modul za turiste)

odnosno gradski vodič je modul prvenstveno namijenjen turistima, gdje je na karti grada moguće označiti sve znamenitosti grada, kao što su muzeji, spomenici, hoteli, restorani i sl.

 

Preuzimanje


Preuzmite CityHub mobilnu aplikaciju s Google Playa, App Storea sa svojim pametnim telefonom ili tabletom. MicroHub će pokušati svaki mjesec dodati novu verziju aplikacije s poboljšanjima i novim funkcionalnostima.

Apple aplikacija  Google aplikacija

 

 

Izvor: www.mycity-hub.com