Otorinolaringologija


ORL specijalista u prosincu

Radionica motivacije

Poziv na BESPLATNO sudjelovanje na RADIONICI MOTIVACIJE


Mladi u poljoprivredi - budućnost

Radionice i edukacija za mlade - Budućnost u poljoprivredi

Jednokratna novčana pomoć povodom blagdana Božića

Obavještavamo osobe s prebivalištem na području Grada Iloka da mogu ostvariti pravo na jednokratnu novčanu pomoć povodom blagdana Božića.

Poziv na informativnu radionicu

Pozivamo sve nezaposlene hrvatske branitelje Grada Iloka i okolnih mjesta, na informativnu radionicu projekta '#suDjeluj UP.01.3.1.01.0035'

Otorinolaringologija


ORL specijalista u studenom


Poziv na informativno predavanje


pozivamo sve zainteresirane NEZAPOSLENE žENE s područja Grada Iloka ali i šire, na sudjelovanje na informativnom predavanju koje će se održati u sklopu projekta 'Nova znanja i nove mogućnosti za žene u Srijemu, UP.01.3.1.01.0058'.

Otorinolaringologija


ORL specijalista u listopadu

Poziv na okrugli stol


Poziv na okrugli stol 'Edukacijom do smanjenja nezaposlenosti'

Grad Ilok u suradnji s partnerima Općinom Tovarnik, Općinom Stari Jankovci i Općinom Tompojevci provodi projekt 'Nova znanja i nove mogućnosti za žene u Srijemu' financiranog iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. godine.


Dodjela novčanih nagrada učenicima srednje škole s odličnim uspjehom

Obavještavaju se učenici srednjih škola s prebivalištem na području Grada Iloka, čiji je prosjek ocjena u prethodnoj školskoj godini srednje škole iznosio 5.0, da imaju pravo na novčanu nagradu u iznosu od 1.000,00 kn.