'/> '/>


Poziv na okrugli stol 'Edukacijom do smanjenja nezaposlenosti'


Grad Ilok u suradnji s partnerima Općinom Tovarnik, Općinom Stari Jankovci i Općinom Tompojevci provodi projekt 'Nova znanja i nove mogućnosti za žene u Srijemu' financiranog iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. godine.

Poziv na okrugli stol 'Edukacijom do smanjenja nezaposlenosti'

U sklopu projekta Grad Ilok organizira, u petak 20.09.2019. godine u 11:30 sati, u prostorijama Kurije Brnjaković (pored crkve, Trg Sv. Ivana Kapistrana 5), okrugli stol na temu 'Edukacijom do smanjenja nezaposlenosti'.

Održavanje okruglog stola namijenjeno je projektnim partnerima, predstavnicima lokalnih vlasti, predstavnicima udruga i ustanova s područja JLS mini regije TINTL (Grad Ilok, Općina Tovarnik, Općina Tompojevci, Općina Stari Jankovci, Općina Lovas), te potencijalnim poslodavcima.

Cilj održavanja okruglog stola je stvaranje suradnje, ukazivanje na probleme nezaposlenih žena te pronalazak načina poticanja na njihovo sudjelovanje u projektnim aktivnostima.

Pozivamo sve zainteresirane predstavnike da se odazovu pozivu na okrugli stol a kako bi se informirali o trenutnoj situaciji po pitanju problema nezaposlenosti na našem području i njezinoj strukturi, te kako bi se detaljniije upoznali s projektnim aktivnostima projekta 'Nova znanja i nove mogućnosti za žene u Srijemu'.

Na poveznici niže možete preuzeti poziv