transverzala

Problem s migrantima na području Grada Iloka

Grad Ilok i gradonačelnica Marina Budimir pokrenuli su inicijativu za rješavanje gorućih problema na području grada - problem s migrantima i Srijemskom transverzalom. Inicijativa je upućena na Ured premijera Vlade Republike Hrvatske, Ured ministra Ministarstva unutarnjih poslova, Ured

Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Na temelju odredaba članka 22. Zakona o obrani ('Narodne novine' br. 73/13, 75/15, 27/16, 110/17 i 30/18), pozivamo sve muške osobe, hrvatske državljanje, rođene 2002. godine, i starijih godišta koje do sada nisu uvedene u vojnu evidenciju s prebivalištem na području žup

Internist


Internist u ožujku

Otorinolaringologija


ORL specijalista u ožujku

Otorinolaringologija


ORL specijalista u veljači

Internist


Internist u veljači

Otorinolaringologija


ORL specijalista u siječnju

Produljenje roka za jednokratnu novčanu pomoć

Obavještavamo osobe s prebivalištem na području Grada Iloka da mogu ostvariti pravo na jednokratnu novčanu pomoć povodom blagdana Božića.

Konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora

Konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora

Na temelju članka 42. Statuta Grada Iloka ('Službeni vjesnik' Vukovarsko-srijemske županije br. 11/13, 4/18, 9/19) i članka 57. st. 1.Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Iloka ('Službeni vjesnik' Vukovarsko-srijemske županije broj 8/14, 9/19)

Stipendiranje studenata

Natječaj za dodjelu stipendija studentima Grada Iloka

Grad Ilok, temeljem članka 3., 4. i 5. Pravilnika o stipendiranju studenata Grada Iloka ('Službeni vjesnik' Vukovarsko-srijemske županije br. 4/11, 16/12, 12/19) i Odluke o raspisivanju natječaja za stipendiranje studenata u akademskoj 2019./2020. godini.