Izbori za mjesne odbore 2019


Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora Bapska, Ilok, Sarengar, Mohovo od 18. studenog 2019. godine


Mladi u poljoprivredi - budućnost

Radionice i edukacija za mlade - Budućnost u poljoprivredi


Rješenja o imenovanju biračkih odbora

Na temelju članka 31. Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Iloka ('Službeni vjesnik' Vukovarsko-srijemske županije broj 8/14 i 9/19), Gradsko izborno povjerenstvo Grada Iloka donosi slijedeća rješenja o iemnovanju biračkih odbora

Jednokratna novčana pomoć povodom blagdana Božića

Obavještavamo osobe s prebivalištem na području Grada Iloka da mogu ostvariti pravo na jednokratnu novčanu pomoć povodom blagdana Božića.


Odluka o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora

Gradsko vijeće Grada Iloka na sjednici održanoj 24. rujna 2019. godine donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora.


Rješenje o određivanju biračkih mjesta

Na temelju članka 31. Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Iloka ('Službeni vjesnik' Vukovarsko-srijemske županije broj 8/14 i 9/19), Gradsko izborno povjerenstvo Grada Iloka donosi rješenje o određivanju biračkih mjesta.

Poziv na informativnu radionicu

Pozivamo sve nezaposlene hrvatske branitelje Grada Iloka i okolnih mjesta, na informativnu radionicu projekta '#suDjeluj UP.01.3.1.01.0035'

Otorinolaringologija


ORL specijalista u studenom


Poziv na informativno predavanje


pozivamo sve zainteresirane NEZAPOSLENE žENE s područja Grada Iloka ali i šire, na sudjelovanje na informativnom predavanju koje će se održati u sklopu projekta 'Nova znanja i nove mogućnosti za žene u Srijemu, UP.01.3.1.01.0058'.


Bespovratna sredstva za pčelare - Novi nacionalni pčelarski program

Obavještavamo Vas da je 12. rujna 2019.g. usvojen Nacionalni pčelarski program za razdoblje od 2020. do 2022. godine kako bi se ostvarili sljedeći ciljevi: