Međužupanijski stručni skup za odgojitelje predškolskih ustanova

Prosvjeta

04. svibnja 2017.  

U Iloku je u utorak u Kuriji Brnjaković održan međužupanijski stručni skup za odgojitelje predškolskih ustanova Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske te Vukovarsko-srijemske županije u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, podružnice Osijek

Nagrađen najbolji "Istraživački projekt" učenika 5a razreda OŠ Julije Benešić

Prosvjeta

25. Travanj 2016.  

Na ovogodišnji natječaj Hrvatskih voda pod nazivom „Najmlađi za vode Hrvatske 2015. – 2016.“, prijavile su se ukupno 143 osnovne škole iz Hrvatske s ukupno 204 prijavljena rada u raznim kategorijama.

Natjecanje Mladih Hrvatskog Crvenog križa

Prosvjeta

23. Ožujak 2016.  

Gradsko društvo Crvenog križa Ilok protekle subote u Srednjoj školi Ilok održalo je natjecanje Mladih Hrvatskog Crvenog križa.

Dodjela nagrada odličnim učenicima srednje škole

Prosvjeta

30. Rujan 2015.  

Obavještavaju se učenici srednje škole s prebivalištem na području Grada Iloka, čiji je prosjek ocjena u prethodnoj školskoj godini bio 5.0, da imaju pravo na novčanu nagradu u iznosu od 1.000,00 kn.

Predstavljen "MALI ILOČKI ZAVIČAJNI RJEČNIK"

Prosvjeta

24. Lipnja 2015.  

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Ilok jučer je predstavljen Mali iločki zavičajni rječnik, koji je izrastao iz dvogodišnjeg učeničkog leksikološkog pothvata IV.b razreda Osnovne škole Julija Benešića iz Iloka i njihove učiteljice Marije