"Zajedno protiv vršnjačkog nasilja" odigran 4. Međunarodni nogometni turnir Limača

Sport

24. lipnja 2016.  

U Iloku je u organizaciji Škole nogometa „Tomislav Bošnjak“, održan tradicionalni 4. Međunarodni nogometni turnir pod nazivom „Zajedno protiv vršnjačkog nasilja“.

Slamnati mamut u Mohovu

Kultura

24. lipnja 2016.  

U okviru ovogodišnjih Ljetnih večeri u Muzeju grada Iloka održat će se brojna događanja. Prva zbivanja započela su sredinom tjedna i to dvodnevnom slamnatom radionicom

10. Ocjenjivanje vina i izložba vina Podunavlja i Slavonije

Kultura

24. lipnja 2016.  

Vinski klaster Srijem i Turistička zajednica grada Iloka organizirali su 10. ocjenjivanje vina Podunavlja i Slavonije, koje se održava danas u Iloku u Kuriji Brnjaković.

Iločke mažoretkinje na Državnom natjecanju u Puntu

Sport

13. lipanj 2016.  

Prošlog se vikenda na otoku Krku, mjestu Punat, održalo državno prvenstvo Mažoret saveza Hrvatske. Ukupno je na Krku sudjelovalo preko 700 mažoretkinja iz cijele Hrvatske.

Grad Ilok na Gastro stolu u Biogradu na Moru

Manifestacije

13. lipanj 2016.  

Grad Ilok predstavio je na ovogodišnjem "Gastro stolu" u Biogradu na Moru koji se održavao 3. - 5. lipnja 2016. godine vina četiriju iločkih vinara i to vina Dragun, Ivan Buhač, Iločki Podrumi te TRS.

Održana 25. sjednica Gradskog vijeća

Gospodarstvo

09. Lipanj 2016.  

Jučer je u prostorima Grada Iloka održana 25. sjednica Gradskog vijeća Grada Iloka. Nakon usvajanja zapisnika s prethodne sjednice, sjednica je kao i obično počela aktualnim satom.

ODLUKA o pokretanju postupka izbora članova Savjeta mladih Grada Iloka i zamjenika članova

Ostalo

06. Lipanj 2016.  

Članak 1. - Gradsko vijeće Grada Iloka pokreće postupak izbora članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Iloka. Članak 2. - Savjet mladih Grada Iloka broji pet (5) članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika.

22. Smotra dječjeg slovačkog folklora u Hrvatskoj

Manifestacije

06. Svibanj 2016.  

Matica Slovačka Radoš je po prvi puta domaćin - Smotre dječjeg slovačkog folklora u Hrvatskoj. Smotra će se održati 07.05.2016. (subota) od 16 sati.

Započelo glasovanje za vježbališta na otvorenome

Sport

25. Travanj 2016.  

Coca-Cola u Hrvatskoj pokrenula je projekt izgradnje vježbališta na otvorenome, tzv. aktivnih zona, sa željom da građane potakne na redovito vježbanje i rekreaciju. Građani Hrvatske od danas mogu glasovati za grad u kojemu žele da se uredi vježbalište na otvorenome

Ministar turizma Anton Kliman posjetio Ilok

Gospodarstvo

25. Travanj 2016.  

Ministar turizma Anton Kliman rekao je kako „Kontinentalni turizam u istočnoj Slavoniji ima priliku za razvoj..."