Multimedijalno predavanje o putovanju biciklom Norveškom

Kultura

27. lipnja 2016.  

Naglasak će biti na tome kako Norvežani žive, kakvi su im običaji, po čemu i koliko se razlikuju od nas. 36 dana putovanja biciklom od Osla do Nordkappa sažeto je u foto knjigu „Cestom leda do kraja svijeta“, s preko 40 fotografija.

Koncert - Patrick Walker Trio

Kultura

27. lipnja 2016.  

U sklopu programa ljetnih večeri u Muzeju grada Iloka održani su brojni programi, a 27. lipnja 2016. uz završni dio gostuje Patrick Walker Trio (UK, CRO)

Izložba Gorana Kujundžića - ISTKANI CRTEŽI

Kultura

27. lipnja 2016.  

Goran Kujundžić, akad. slikar i grafičar, 27.lipnja - 1. kolovoza 2016. Galerija umjetnina - Muzej grada Iloka.

Muzej grada Iloka - Ljetno kino KREŠIMIRA MIRKOVIĆA 2016.

Kultura

24. lipnja 2016.  

U sklopu ljetnih večeri u srednjevjekovnoj tvrđavi uz kino projekcije Blitz filma i distribucije predstaviti će se i autorski dokumentarni film Antuna Smajića

"Zajedno protiv vršnjačkog nasilja" odigran 4. Međunarodni nogometni turnir Limača

Sport

24. lipnja 2016.  

U Iloku je u organizaciji Škole nogometa „Tomislav Bošnjak“, održan tradicionalni 4. Međunarodni nogometni turnir pod nazivom „Zajedno protiv vršnjačkog nasilja“.

Slamnati mamut u Mohovu

Kultura

24. lipnja 2016.  

U okviru ovogodišnjih Ljetnih večeri u Muzeju grada Iloka održat će se brojna događanja. Prva zbivanja započela su sredinom tjedna i to dvodnevnom slamnatom radionicom

10. Ocjenjivanje vina i izložba vina Podunavlja i Slavonije

Kultura

24. lipnja 2016.  

Vinski klaster Srijem i Turistička zajednica grada Iloka organizirali su 10. ocjenjivanje vina Podunavlja i Slavonije, koje se održava danas u Iloku u Kuriji Brnjaković.

Iločke mažoretkinje na Državnom natjecanju u Puntu

Sport

13. lipanj 2016.  

Prošlog se vikenda na otoku Krku, mjestu Punat, održalo državno prvenstvo Mažoret saveza Hrvatske. Ukupno je na Krku sudjelovalo preko 700 mažoretkinja iz cijele Hrvatske.

Grad Ilok na Gastro stolu u Biogradu na Moru

Manifestacije

13. lipanj 2016.  

Grad Ilok predstavio je na ovogodišnjem "Gastro stolu" u Biogradu na Moru koji se održavao 3. - 5. lipnja 2016. godine vina četiriju iločkih vinara i to vina Dragun, Ivan Buhač, Iločki Podrumi te TRS.

Održana 25. sjednica Gradskog vijeća

Gospodarstvo

09. Lipanj 2016.  

Jučer je u prostorima Grada Iloka održana 25. sjednica Gradskog vijeća Grada Iloka. Nakon usvajanja zapisnika s prethodne sjednice, sjednica je kao i obično počela aktualnim satom.